Vex Sim

GENERAL SERVICE COMPANY

S.C. Vex Sim S.R.L s-a infiintat in anul 1993 si are ca domeniu de activitate, importul si exportul fructelor si legumelor proaspete, precum si comercializarea en-gross a acestora. Inca de la infiintare, societatea si-a propus sa puna la dispozitia clientiilor o gama variata de legume si fructe de cea mai buna calitate la preturi foarte competitive.

Indiferent de anotimp, punem la dispozitia clientiilor nostri: rosii, castraveti, vinete, portocale, banane prin depozitul nostru situat pe str. Grigore Alex. Ghica nr 36 – Suceava, depozit echipat cu spatii frigorifice, dotat cu echipamente specifice de ultima generatie ce asigura mentinerea optima a temperaturi cat si a umiditatii necesare în timpul pastrari, deoarece dupa cum stim produsele sufera o serie de procese metabolice si anume: respiratie, maturare etc Aici se depoziteaza, sorteaza si comercializeaza produse pentru clientii nostrii, in cele mai bune conditii, asemanator depozitelor din Europa conform cerintelor standardelor europene.

Tot aici echipa noastra, o echipa tanara si dinamica va sta la dispozitie cu informatii pentru a va ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita in ceea ce priveste cumpararea de fructe si legume.

Prin serviciile pe care le oferim si anume: import – export de legume si fructe va asiguram ca in orce moment vom avea
cel mai bun raport pret-calitate de pe piata la preturi ce sfideaza concurenta!

Dorim sa indeplinim nevoile clientiilor asa incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Deci daca doriti sa incepeti o afacere de legume fructe proaspete din import, daca deja lucrati in acest domeniu, va dam un sfat bun:
Contactati-ne !

Strada Grigore Alexandru Ghica Nr. 36 – Romania, Suceava ( sub pasarela Itcani )

Tel / fax : 0230 – 533.077

Mobil: 0745 – 639.689

Mobil: 0740 – 152.689

E-mail:office@vexsim.ro

E-mail: fediucsorin2004@yahoo.com

 

Website: www.vexsim.ro