Activitati de inginerie si servicii de consultanta | SC Ovirelance SRL Suceava

Compania OVIRELANCE Suceava are ca domeniu principal “Activitati de inginerie si servicii de consultanta legate de acestea“.Obiectivul nostru este sa oferim fiecarui client un serviciu  potrivit necesitatilor sale cu asigurarea finantarii (daca e cazul) si in concordanta cu standardele pentru obtinerea satisfactiei maxime.
Obiectivul nostru este sa oferim fiecarui client un serviciu potrivit necesitatilor sale cu asigurarea finantarii (daca e cazul) si in concordanta cu standardele pentru obtinerea satisfactiei maxime. Ne propunem ca prin servicii promte sa fim cat mai aproape de clientii nostri fideli si sa castigam noi clienti. Ne propunem deschiderea de sucursale si in alte orase pentru a fi cat mai aproape de beneficiar si extinderea domeniului de activitate a productiei paralel cu activitatile de executie in constructii.

 

Servicii:

• Consultanta pentru executarea proiectelor de drumuri, poduri si podete, ziduri de sprijin, inclusiv implementarea proiectului, Studii de pre si fezabilitate, Proiecte tehnice, Detalii de executie, Devize ale lucrarilor, Evaluarea financiara a lucrarilor de drumuri in conformitate cu o antemasuratoare, eventuale situatii de lucrari necesare pe parcursul lucrarilor.

• Constructii civile (unicat tip case si vile, pensiuni, blocuri e.t.c), agricole si industriale (ferme, hale metalice si de beton armat);

• Studii topografice şi cadastrale (planuri de situaţie, topo-cadastrale);

• Evaluari imobiliare (Terenuri si Construcţii) – ANEVAR;

• Documentatii pentru avize si acorduri;

 

CONTACT

Adresa: Str. Stefan Tomsa nr.2 Mun. Suceava, Jud. Suceava spatiu comercial nr.1, parter

Mobil: 0742 877 837 0754 554 413

Tel. / Fax: 0230 211 055

Email: office@ovirelance.ro
Site: www.ovirelance.ro

Harta:

 

Galerie foto