Mobila la comanda – Mobila Ionatan – Arta si Design Dorna
Mobila Ionatan, cunoscută și sub denumirea de „Arta și Design Dorna”, este o firma producatoare de mobila din Solca, judetul Suceava, ce ofera cea mai largă varietate de mobilier confecționat din Lemn, MDF sau PAL din zona Bucovinei.

Cu o vastă experiență de peste 15 ani în domeniu, Mobila Ionatan realizeaza orice tip de mobilier pentru a se potrivi perfect stilului fiecarui client.
Avand ca deziderat principal calitatea, lucram doar cu cele mai bune materiale, forme, culori, piese, oferind clientilor un raport preț/calitate de nerefuzat.
Suntem o firmă serioasa si eficienta. Intrucât clienții sunt extrem de importanți pentru noi, pot beneficia de o gama larga de servicii gratuite, precum: consultanta, proiectare, trasport.

 

Avem proiectate și confecționate o mulțime de piese de mobilă la comandă de o calitate superioară, profesionalismul permitandu-ne să răspundem celor mai exigente solicitări. Ne diferențiam de celelalte firme prin faptul că noi punem accent pe preț și calitate, profesionalism și promptitudine în executarea comenzilor.

 

Pentru detalii si comenzi ne puteți contacta la numărul 0748322125,  sau vizita showroom-ul nostru situat pe Strada Tomșa Vodă Nr. 20, Solca.

 

Contact:
Mobil: 0748322125
Email: mitrofandaniela55@gmail.com | mobilaionatan@gmail.com
Adresa: Strada Tomșa Vodă Nr. 20, Solca.
Pagina de Facebook: Mobila Ionatan