Braco sustine industriile diverse cu stocuri disponibile de motoarele trifazate cu frana

In industrii diverse si pentru aplicatii la fel de diverse motoarele electrice sunt absolut necesare, in combinatie cu reductoarele. Fie ca sunt trifazate sau monofazate, acestea trebuie sa opereze fara intreruperi, sa aiba caracteristici ce avantajeaza la utilizare.

De regula, printre caracterisiticile pe baza carora se va realiza alegerea tipului de motor se numara puterea, turatiile, tensiunea, clasa sa de izolatie, gabaritul, precum si gradul de protectie IP. O gama diversa de motoare trifazate cu frana si nu numai o regasim la Braco, furnizor ce ofera avantaje precum promptitudinea de a livra si posibilitatea de a modifica unele motoare astfel incat acestea sa corespunda cu anumite cerinte.

Motoarele electrice cu frana

Acestea sunt de curent alternativ, cu una sau doua turatii. Sunt utilizate pentru franare in timpul decelerarii. Timpul de franare depinde de cuplul de franare, ceea ce se poate regla. Pentru o alegere optima se vor avea in vedere aspecte precum:

  • Daca frana este alimentata direct sau nu.

  • Daca alimentarea este directa atunci curentul este continuu sau alternativ.

  • Cuplul de franare, tensiunea de asemenea.

La Braco motoarele cu frana pot avea caracteristici standard de genul celor cu putere intre 0,12 si 55 kW. Tensiunea este de regula de 400 v, iar la capitolul alimentarii de frana este la alegerea clientului daca aceasta va fi sau nu separata de alimentarea motorului. Astfel de motoare au clasa de izolatie F si protectie IP55.

Pentru ca stocul de motoare furnizat sa fie specific in concordanta cu anumite cerinte, impuse de domeniul de activitate, cei de la Braco pot asigura si motoare electrice cu specificatii speciale. Motoarele electrice cu frana disponibile aici sunt recomandate pentru utilaje sau benzi transportatoare spre exemplu, compresoare, insa nu si pentru echipamente de ridicat. Pot fi cerute optiuni extra precum:

  • Tensiuni atipice.

  • Motoarele cu frana sa aiba 2 turatii, encoder si ventilatie auxiliara.

  • Sa existe si rezistenta la condens.

  • Axul din inox, doua capete de ax sau acesta sa aiba anumite dimensiuni.

Astfel de detalii demonstreaza ca Braco se dedica publicului si prefera sa personalizeze ofertele pentru a oferi motoare de precizie, ce indeplinesc realmente cerinte specifice. Caracteristicile non standard sunt asigurate de interventia unei echipe specializate. Este un alt segment din activitatea Braco, pe langa selectia de motoare diverse comercializate ce provin de la furnizori activi pe piata internationala. Braco le furnizeaza publicului roman, ca intermediar si dispune de stoc generos astfel incat sa raspunda prompt la orice cerere.

Tot aici poate fi cerut service pentru eventuale reparatii, inlocuiri de motoare electrice. Vorbim despre piese de schimb disponibile de asemenea, de garantii oferite, dar colaborarea cu Braco poate continua pentru mentenanta si post garantie.

Pentru segmentul industrial stocul de motoare electrice inseamna o necesitate, tradusa prin calitate mai intai de toate. Preturi competitive, solutii tehnice complexe, adaptate dupa cerinte specifice sunt oferta de la Braco. Pentru detalii poate fi accesat si site-ul oficiale al acestui furnizor, www.bracomotoareelectrice.ro.