Coneltex își răsfață publicul cu lenjerii de pat din finet, de calitate

Coneltex, producător autohton de textile, pune la dispoziția publicului o gamă vastă de lenjerii de pat, printre care și cele din finet. Toate acestea sunt realizate în fabrica din Suceava și comercializate, puse la dispoziție atât în magazinul fizic, cât și în cel online. Prețurile sunt dintre cele mai avantajoase, dat fiind că vorbim despre stoc imediat disponibil direct la producător.

Lenjeria de pat de calitate o cunoști după material

Toată lumea știe că un criteriu de maximă importanță, de altfel și un barometru al calității lenjeriilor de pat, se referă la material. Bumbacul este unul dintre cele mai apreciate tipuri de țesături, de calitate mulțumitoare. Totuși există și aici un secret, ce ține de densitate, de gramajul acestuia. Dacă o lenjerie de pat are o un gramaj mai mare, aceasta este de calitate superioară.

Nu sunt însă de neglijat nici alte tipuri de materiale, cum sunt seturile de lenjerii de pat finet. Bumbacul finet este considerat material revoluționar, întrucât menține o temperatură optimă și, în același timp, lasă pielea să respire. Nu creează așa zisul efect de seră și sunt ideale indiferent de perioada din an despre care vorbim.

Are o rezistență sporită, este fin la atingere deci are toate șansele să contribuie activ la un somn odihnitor. Acesta este finetul! În plus, are un preț accesibil.

În portofoliul celor de la Coneltex regăsim desigur și lenjerii de pat din finet. Acestea sunt pentru pat dublu și vin în set complet cu cearșaf, fețe de pernă și cearceaf pentru plapumă. Au sistem de închidere în fermoar, practic și estetic ascuns.

O lenjerie de calitate înseamnă un somn de calitate

Trebuie să avem un cult al somnului în sensul în care acesta determină și productivitatea sau starea de bine de zi cu zi. Când somnul este afectat de calitatea setului de pat, când un cearșaf este prea gros, pufos, prea aspru în mod cert repetatele treziri în miez de noapte vor demonstra concret cât de important este să alegeți responsabil o lenjerie de pat.

Calitatea produselor este garantată prin însăși reputația producătorului

Dacă ați avut până acum curiozitatea de a afla despre Coneltex știți foarte bine că realizează tot felul de textile, inclusiv măști de protecție. Are o istorie în spate, este deci un producător cu reputație și tradiție și astfel și-a creat un nume pe această nișă.

La Coneltex veți găsi nu doar lenjerii de pat, ci și pilote, perne, cuverturi sau protecții pentru saltea, printre altele. Toate acestea sunt realizate din materiale de calitate, rezistente la uzură. Varietatea produselor înseamnă totodată și varietatea prețurilor. Iar odată ce sunteți convinși de calitatea acestor textile, veți dori să achiziționați și seturi pentru pătuțul copilului.

Cât despre prețuri veți găsi avantajul de a cumpăra direct de producător, ceea ce înseamnă că veți descoperi prețuri cu mult mai prietenoase. Puteți comanda seturile dorite online sau chiar direct la fabrica din Suceava.

Contact:

office@coneltex.ro

 0735 194 314

Strada Grigore Alexandru Ghica nr. 18, Suceava