Magazin mobila Radauti, Moro Mob

Moro Mob, situat in localitatea Bădeuţi, Oraş Milişăuţi, Calea DRAGOŞ VODĂ, Nr. 129, este specializată în vânzarea de mobilă, inclusiv canapele, colțare, dormitoare, mese si scaune și paturi tapițate. Moro Mob este o firmă specializată în vânzarea de mobilă de calitate, oferind o gamă variată de produse pentru a satisface diferitele nevoi și preferințe ale clienților săi. Firma se concentrează în principal pe comercializarea următoarelor categorii de mobilă.

Canapele și colțare: Moro Mob oferă o selecție diversă de canapele și colțare, concepute pentru a oferi confort și stil în zona de relaxare sau living. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, forme și materiale, astfel încât clienții să poată alege în funcție de spațiul și preferințele lor.

Dormitoare: Pentru a crea un spațiu de odihnă confortabil și elegant, Moro Mob pune la dispoziție o varietate de seturi de dormitoare. Acestea includ de obicei patul principal, noptiere și comode, fiind disponibile într-o gamă diversă de stiluri, de la clasice la moderne.

Paturi tapițate: Pentru a adăuga un plus de confort și rafinament în dormitor, Moro Mob oferă paturi tapițate de înaltă calitate. Acestea au un cadru solid acoperit cu materiale textile sau piele, permitând clienților să aleagă stilul și culoarea potrivite.

Pe lângă acestea, Moro Mob poate oferi și alte piese de mobilă și accesorii complementare, cum ar fi mese și scaune pentru zona de luat masa sau pătuțuri pentru copii.

Echipa Moro Mob se străduiește să ofere servicii de înaltă calitate clienților săi, având o atenție deosebită asupra satisfacției și nevoilor acestora. Clienții pot beneficia de consiliere și asistență în alegerea mobilierului potrivit, în funcție de preferințe, buget și stilul dorit.

Pentru a obține mai multe informații despre produsele, prețurile sau orarul de funcționare al showroom-ului Moro Mob, vă recomandăm să contactați direct firma utilizând informațiile de contact disponibile pe site-ul lor oficial sau să vizitați showroom-ul în adresa menționată pentru a explora gama variată de mobilă disponibilă.

Contact

Adresa: Strada Dragos Voda 129, la iesire din Radauti spre Badeuti
Telefon: 0754945948 ; 0757344035
Program: L-S 09:00-18:00
Adresa web:
Adresa web: www.moro-mob.ro

Foto