Centru de agrement, calarie si plimbari cu trasura. Forest Ecvestru Park

„Forest Ecvestru Park” este  situat în judeţul Suceava, comuna Suceviţa.
Localitatea Suceviţa este situată la graniţa dintre Obcina Mare şi Depresiunea Rădăuţilor, fiind încadrată de piscurile montane cu înălţimi moderate ale Furcoiului, Poiana Tărşcior, Poiana Ovăzului şi Palma. Zona comunei Suceviţa este bine împădurită de păduri preponderent de conifere.

Cele mai utilizate căi de acces spre Suceviţa sunt:
1.     Dinspre Rădăuţi pe drumul urmând DN17A prin comuna Marginea parcurgând o distanţă de aproximativ 18 km.
2.     Dinspre  Câmpulung Moldovenesc urmând DN17A prin Sadova, Vatra-Moldoviţei şi Ciumârna parcurgând o distanţă de aproximativ 55 km.
Comuna Suceviţa este foarte cunoscută în România în primul rând datorită Mănăstirii Suceviţa, care a dat de altfel şi numele localităţii. În prezent populaţia comunei Suceviţa este de aproximativ 2.600 de locuitori.
Comuna Suceviţa poate deveni un bun punct de plecare pentru vizitarea unor importante obiective turistice cum ar fi Mănăstirea Putna, Mănăstirea Moldoviţa, Mănăstirea Bogdana din Rădăuţi ş.a.
Ca poziţionare „Forest Ecvestru Park” este situat la aproximativ 200 de metri de la intrarea dinspre Rădăuţi, Marginea pe partea stângă a drumului.

Pensiune

Pensiunea noastră este construită pe amplasamentul unei vechi fabrici de cherestea şi este rezultatul reamenăjării vechii clădiri de birouri a fabricii care datează de pe vremea Imperiului Austro-Ungar.

Ea are în componenţă 3 corpuri de clădire C01, C04 şi C11:

 • C01 5 camere cu pat matrimonial şi o suită cu două camere şi avănd fiecare paturi matrimoniale
 • C04 4 camere 2 cu paturi matrimoniale şi 2 cu câte două paturi simple fiecare din cele cu paturi simple putând fi interconectată cu una cu paturi matrimoniale.
 • C11 11 camere 8 cu paturi matrimoniale şi 3 camere cu două paturi simple două dintre acestea putând fi interconectate cu camere cu paturi matrimoniale.

Capacitatea de cazare in acest moment este de 44 de locuri (fara paturi suplimentare). Fiecare cameră are în dotare baie proprie, minibar, televiziune prin cablu, uscător de păr. Se oferă parcare proprie pentru fiecare client. Pentru copii există un loc de joacă special amenajat.

Cazarea la pensiune se face cu rezervare sau în funcţie de locurile disponibile, check-in începând cu ora 14:00. Camerele se eliberează până la ora 12:00.

Pe timpul verii exista o terasa exterioara dotata cu gratar, unde se poate servi masa.

 

Restaurant

La parterul pensiunii funcţionează un restaurant cu bar, având o capacitate de 60 locuri. Restaurantul este dotat ultramodern, asigurând meniuri tradiţionale locale.

Aici puteţi servi masa după cum urmează:

 • mic dejun: 07:00 – 09:30
 • prânz: 12:00 – 15:00
 • cina: 18:30 – 22:00

De asemenea, în intervalul orar 15:00 – 18:30 se pot comanda gustări la bar. Pentru cei cazaţi în pensiunea noastră bonurile consumate în bar sau restaurant pe care le-aţi semnat vor putea fi automat postate în contul dumneavoastră şi achitate la plecare.

Contact

Adresa: Jud. Suceava,

Com.Sucevita 622a

Cod postal:727510

Telefoane:

0744.628.154,

0744.471.852

E-mail: office@ecvestrupark.ro
Web: www.ecvestrupark.ro

„FOREST ECVESTRU PARK” reprezintă o bună modalitate de petrecere a timpului liber. Vizitarea parcului vă va oferi posibilitatea să descoperiţi caii de sport Westfalen sau Holsteiner dar şi pe cei Lipitan. Pentru copii, şi nu numai, un punct de atracţie il vor constitui poneii. Se pot organiza plimbări cu trăsura pe diverse trasee. De asemenea puteţi participa la ore de călărie care vor ţine cont de gradul dumneavoastră de pricepere în călărie.

Pentru copii sunt disponibili ponei de diverse talii. Vizitarea acestui parc vă va oferi clipe de relaxare şi bucurie. CURSURI DE CĂLĂRIE ÎNCEPĂTORI

– Acomodarea cu calul;

– Acumularea de noţiuni privind comportamentul cailor;

– Dobândirea de noţiuni referitoare la harnaşament si harnaşare;

– Încălecarea calului şi dobândirea echilibrului în şa.

PLIMBĂRI DE AGREMENT CU TRĂSURA

– Excursii pe diferite trasee;

– Durata minimă este de o oră.

– Închiriere trăsuri pentru ocazii speciale, durata minimă fiind de două ore.

PENSIUNE CAI

– Hrănire în funcţie de starea calului;

– Pansaj de doua ori pe zi şi antrenament de 50 de minute zilnic;

– Curăţenie grajd de două ori pe zi;

– Asistenţă veterinară.

 • Forest Ecvestru Park

  Forest Ecvestru Park

  “Forest Ecvestru Park” este  situat în judeţul Suceava, comuna Suceviţa. Localitatea Suceviţa este situată la graniţa dintre…

  Read More →