Soldori Trans

Soldori Trans efectueaza transport de marfuri oriunde in Europa. Dispunem de resurse necesare pentru a fi competitivi si prin personalul instruit pe care-l avem dam dovada de seriozitate si respect fata de fiecare client.

Compania Soldori Trans a fost infiintata in anul 2001 de catre fratii Dorin si Petru Solovastru, care impulsionati de dorinta de a inbunatati felul in care se transporta marfurile pornesc intr-un mod timid dar plin de speranta afacerea care peste doar cativa ani avea sa devina una dintre cele mai importante firme de transport intern si international de marfuri din regiunea de nord – est a Romaniei.

Compania dispunde de un service, dotat cu aparaturamoderna si un personal cu experienta si avand o capacitate de 2 camioane sau 4 autovehicule.

Spalatoria noastra auto este dotata cu echipamente moderne pentru ca masina d-voastra sa aiba parte de un tratament deosebit.

Contact

Soldori Trans Suceaval;

Comuna Iaslovat, nr. 468;

Telefon: 0230 / 890.861;

Fax: 0330 / 815.504;

Mobil: 0744 / 512.226

E-mail: soldoritrans@yahoo.com

Web: www.soldoritrans.ro

Soldori Trans dispune in prezent de :

  • 34 camioane mari de 22 t
  • 2 de 3,5 t si mai putin de 3,5 t

Datorita devotamentului fata de perfectiune si de mediul inconjurator, compania are in prezent un parc auto care corespunde in proportie de 100% de normele europene Euro3 si Euro 5.

 

 

Serviciile pe care compania noastra le ofera sunt:

  • Transport intern si international
  • Spalatorie Auto
  • Service Auto