Gratare de gradina, protejari cosuri fum

Contact:

Mobil: 0749 / 136.495

Executam gratare de gradina din caramida refractara ( samota ), gratrele sunt executate pe piese in atelierul propriu urmand a fi montate la domiciliul clientiilor. Ne adresam tuturor categoriilor de clienti, persoane fizice precum si pentru case de vacanta, gradini, terase, pensiuni, aer liber.

Gratarele indiferent de marimea lor sunt prevazute cu rotisor manual sau la cerere se poate monta motor electic la 220 V si 12 V.  Gratarele sunt pe doua nivele de lucru, in functie de temperatura, la fel sunt prevazute si rotisoarele.

Dimensiuni:

Gratar mare

Inaltime: 2,85 m ( cu posibilitatea de a fi inaltat la comanda )

Latime: 1,36 m

Suprafata de lucru: 1,05 m lungime / 0,50 m adancime ( adancimea se poate modifica dupa cererea clientului )

Rotsor: Suprafata de lucru 1,00 m

Gratarele au posibilitatea sa se ataseze masa de lucru, ghiuveta, cuptor, lungimea paote trece de 3 m, 3,20 m cu atasare stanga – dreapta toate dupa cerinta clientiilor.

 

Gratar mic

Inaltime 2, 53 m ( cu posibilitatea de a fi inaltat la comanda )

Latime 1,00 m

Suprafata de lucru: 0,70 m / 0,50 m adancime + rotisor manual sau la cerere cu motor electric.

 

Gratarele au posibilitatea sa se ataseze masa de lucru, ghiuveta, cuptor, lungimea poate ajunge pana in 3,00 m  cu atasare stanga – dreapta toate dupa cerinta clientiilor.

Gratarele pot fi montate la domiciliul clientiilor pana la temperatura de -5 grade, cu conditia ca clientul sa aiba o pista betonata.

Protejari cosuri fum

Executam si protejari cosuri fum, acestea sunt fabricate din tabla decapata. Cos fum tip pasare, acestea protejeaza cosul de intemperii, pozitia acestea pe cos este intotdeauna cu spatele contra curentiilor de aer, astfel gazele ( fumul ) rezultat  din ardere este evacuat in conditii optime, nu se mai intoarce inapoi. De asemeni pasarile nu se aseaza si nu-si fac cuib in cosurile de fum.

Sunt executate dupa dimensiunile cosului de fum al clientului

 

Gratare de weekend

Executam gratare de weekend diferite modele si marimi din tabla

Statuete