Restaurant Rediu

Amenajat la cele mai inalte standarde de calitate si bun gust,Restaurantul REDIU va asteapta cu un concept nou, special creat pentru ca tu sa te relaxezi si sa petreci clipe de neuitat! Specialitatile maestrului bucatar, va vor oferi o experienta culinara inedita, interpretata intr-un mod cu totul si cu totul original.

Restaurantul REDIU organizeaza evenimente de lux, oferindu-va servicii de top. Iti stau la dispozitie saloane pentru nunta de pana la 500 de persoane. Un spatiu multifunctional, situat la iesire din Botosani, in padurea REDIU, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment.

 

Contact:

Fix:  0231517131
Mobil: 0755034555

Email :  contact@hotel-rediu.ro

Web: hotel-rediu.ro

Detalii

RESTAURANT LATIN

  • Salonul Restaurant LATIN cu o capacitate de pana la 180 locuri, gazduieste evenimente variate, de la nunti, botezuri, mese organizate, petreceri private, intalniri de afaceri, pana la o cina romantica.

RESTAURANT CLASIC

  • Restaurantul CLASIC pune la dispozitia dumneavoastră un salon de lux, cu o capacitate de 400 de locuri, ideal pentru a transforma evenimentele importante din viaţa dumneavoastra intr-o experienta de neuitat.

Galerie FOTO