Transport international persoane si colete. Nanu Tour

Transport international persoane și colete Italia, Germania, Olanda, Belgia.Suntem o firma de transport persoane si colete, avand sediul in Falticeni, Suceava, fiind specializati in transportul de persoane cu microbuze de 15+1 si 8+1 locuri.

Contact:
Telefon:
Ro: 004 0744773658
It: 0039 3204561857

Servicii oferite:

Avem plecari în fiecare vineri din Romania si in fiecare duminica din strainatate.

  • transport persoane;
  • transport colete;
  • transport auto pe platforme.

Efectuam transport de persoane pe ruta Romania-Italia, Romania-Germania, Romania-Olanda, Romania-Belgia si retur. Precizam ca ne ocupm de transportul clentului de la adresa personala la adresa stabilita ca destinatie. Inca de la inceputul existentei noastre ca firma am dezvoltat un nou sistem de transport persoane cu microbuze, straduindu-ne sa indeplinim dorintele fiecarui client.

Astazi putem spune ca prin profesionalismul si seriozitate de care dam dovada, dar si experienta personalul calificat din cadrul firmei noastre, am reusit sa ne ridicam la cerintele clientilor nostri. Microbuzele noastre sunt moderne, dotate cu aer conditionat, incalzire, scaune rabatabile, DVD etc.

In calatoriile dumneavoastra cu Nanu Tour sunteti insotiti de soferi experienta, care va vor ajuta la incarcarea si descarcarea bagajelor, cat si la toate problemele care ar putea aparea in timpul calatoriei.

Calatoriile se vor efectua fara innoptare, ajungandu-se timp la destinație. Una din ofertele noastre: pentru un grup de 8 persoane platesc doar 7.

Pentru detalii in aceasta privinta si pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

Galerie foto