Acostil. Tabla tip tigla

Are ca obiect de activitate, comercializarea si montarea  sistemelor de acoperisuri din tabla tip tigla, a sistemelor  de drenaj, reprezentata in judetul Suceava cu doua magazine de prezentare.

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra, societatea noastra va pune la dispozitie o echipa  tanara, dinamica si temeinic pregatita in domeniul constructiilor si amenajarilor, care va sta la dispozitie in orice moment pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare .

Contact

Mobil: 0747 / 944.653

E-mail: office@acostil.ro

Localitatea: Marginea- Suceava, langa Farmacia Life

Vezi detalii site →

Acoperisul este o parte importanta a constructiei. Odata realizat, el protejeaza casa si lucrurile aflate in interiorul acesteia impotriva capriciilor vremii. Dezvoltarea fara precedent a materialelor si tehnologiilor de constructie a permis extinderea arealului ocupat de locuinte; astazi intalnim case de pe malul marii , pana in varful muntelui, in zone cu solicitari climatice extreme.

In aceste conditii, in mod natural, acoperisul este cel care preia majoritatea solicitarilor: incarcari cu zapada, cele exercitate de vant etc. Profilul in relief al tiglei Wetterbest ® confera siguranta impotriva infiltratiilor, rezistenta mecanica marita gratie cutei majorate la 20 mm, in timp ce formatul mare al panourilor, numarul redus de suprapuneri, confera etanseitate in comparative cu alte tipuri de invelitori. Greutatea redusa, numai 4.8 kg/mp, ofera posibilitatea dimensionarii economice a sarpantei, dar si a constructiei in ansamblu.

De asemenea, se pot realiza economii sensibile la transport, manipulare si montaj.

Tiglele metalice Wetterbest ® poseda un profil performant, 100% etans la infiltratii si cu durabilitate excelenta in conditii de exploatare severe.Panourile au aspect clasic de tigla, latime utila de 1.12 metri si lungime de pana la 5.4 metri.

Sunt confectionate din otel de 0.5 mm grosime, zincat la cald (min 200 g Zn / mp) si protejat in tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivizant, primer si polyester (PE 25 μm – lucios si PE 35 μm – mat).

Lăţimea utilă este de 1120 mm şi cuprinde 6 ondule cu o înălţime de 23 mm

Lungimea unui modul este de 350 mm , terminaţiile insumate au 140 mm, iar intre 2 module este o treapta de 20 mm

Stratul de vopsea poliesterică este de 25 de microni – lucios şi 35 de microni – mat

Stratul de zinc din oţel are 225 g/mp sau 275 g/mp