Sisteme supraveghere video, sisteme alarma efractie. Euro Tehnic

SC EURO TEHNIC SRL

Sisteme supraveghere video, sisteme de alarma efractie, sisteme control acces, sisteme interfonie.

Tel: +40.744.508.199

E-mail: office@euro-tehnic.ro

E-mail: yvyluchian@yahoo.com

Web: www.euro-tehnic.ro

Servicii oferite

Sisteme supraveghere video – accesati

Supravegherea video va ajuta sa urmariti in permanenta, 24 ore din 24, bunurile, marfa, activitatea in compania dumneavoastra. Imaginile oferite de sistemul de supraveghere video, ajuta la identificarea raufacatorilor si constituie proba de instanta.

Ce facilitati va ofera un sistem de supraveghere video?

 • vizualizarea in timp real al imaginilor oferite de camer;
 • inregistrarea imaginilor oferite de camere: 24h din 24h, detectie miscare, interval timp;
 • cautare dupa data si ora a anumitor inregistrari vizualizarea cu incetinitorul sau cu viteza marita a inregistrarilor;
 • salvarea pe CD/DVD sau stick USB a anumitor inregistrari vizualizarea pe calculator sau pe telefon mobil;
 • conectate la INTERNET, a imaginilor in timp real si a inregistrarilor.

Sistemele de supraveghere video sunt utilizate la urmărirea şi înregistrarea imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat si se adreseaza, in principal, acelor spatii in care se desfasoara diferite activitati de productie, spatiilor comerciale, depozitelor de materiale si birourilor. Un mare avantaj al sistemelor video este ca spre deosebire de alte sisteme, ofera identificarea persoanelor si actiunilor suspecte si dovada inregistrata a producerii evenimentului prejudicios.

Pentru o mai buna eficienta aceste sisteme pot fi interconectate cu sisteme antiefractie si sisteme de control acces. Un astfel de sistem se compune dintr-o serie de echipamente precum: camere video, unul sau mai multe monitoare ce permit vizualizarea imaginilor, un videorecorderpentru inregistrarea imaginilor preluate de camere, un dispozitiv de prelucrare a imaginii, surse de alimentare pentru camere.

Camere video box

Capteaza imaginea prin transformarea luminii ce cade pe senzorul de imagine – CCD in semnal electric; camerele monocrome au avantajul unor sensibilitati si rezolutii mai bune decit cele color la un pret mai mic iar camerele color aduc un plus semnificativ de informatie in studierea imaginilor preluate.

Camere video tip dome

 • se folosesc mai ales in interiorul spatiilor publice si asigura o supraveghere mai discreta a spatiului.

Camere discrete

 • sunt ascunse in diverse locuri si sunt destinate supravegherii unei zone fara ca acest lucru sa fie cunoscut.

Camere IP

 • furnizeaza ca iesire de semnal un port standard Ethernet, ceea ce permite conectarea intr-o retea fara nici un alt echipament suplimentar. Are incorporat un codor MPEG-4 care comprima imaginea in format digital fara compromiterea calitatii acesteia.

Obiective sau lentile

 • sunt sisteme optice convergente pentru lumina care se indreapta spre senzorul camerei. Exista obiective fixe, obiective varifocale (permit ajustarea manuala a distantei focale si implicit a unghiului de vedere), cu iris manual (se ajusteaza manual deschiderea irisului), autoiris (dimensiunea irisului se modifica in functie de lumina incidenta pe CCD), cu zoom motorizat (distanta focala se modifica manual de la distanta sau in functie de alti parametrii).

Sisteme de alarma efractie – accesati

Probabilitatea sa existe o tentativa de intrare prin efractie intr-un imobil in care este instalat un sistem de alarma este foarte mica. Cu certitudine ca dumneavoastra si familia dumneavoastra veti beneficia de mai multa siguranta, in urma instalarii unui sistem de alarma. Sistemul de alarma va detecta din timp orice incercare de intruziune si va alerta in timp util fortele de interventie.

Ce facilitati va ofera un sistem de alarma?

 • armarea totala (cand nu sunteti in imobil;
 • asigura protectia tuturor zonelor armarea partiala (cand sunteti in imobil);
 • asigura protectia anumitor zone avertizarea telefonica daca se incearca intrarea prin efractie;
 • avertizarea dispeceratelor firmelor de paza;
 • memorie de evenimente in ordine cronologica;
 • autonomie ridicata in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica.

Instalarea unui sistem de alarma este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau, de ce nu, a unei intregi companii.

Tinand cont de nivelul de risc la efractie, sistemele de alarma pot fi clasificate prin grade de securitate. Prin urmare configuratia optima a sistemului de alarma contra efractiilor este data de acest grad de securitate si de clasa de mediu. Sistemele de alarma cablate (antiefractie) prezentate in aceasta sectiune au rolul de a oferi un punct de plecare in alcatuirea unui sistem standard de detectie si semnalizare efractie.

Sisteme control acces – accesati

Un sistem de control acces va ajuta sa controlati si sa dirijati miscarile persoanelor si vehiculelor in cadrul unor zone predefinite. Securizarea cailor de acces se face prin incuietori electromagnetice, bariere si porti. Identificarea accesului in zonele securizate se face cu ajutorul cartelelor de proximitate, telecomenzilor, tastaturilor pentru coduri si cititoarelor de amprente. Persoanelor care utilizeaza sistemul de control acces, li se vor acorda drepturi individuale de acces care sa le permita miscarea in toata cladirea sau doar in anumite sectiuni, in functie de pozitia detinuta in cadrul firmei.

Ce facilitati va ofera un sistem de control acces?

 • memorie de evenimente de acce;
 • software de control acces si pontaj;
 • utilizare locala sau de pe INTERNET;
 • export rapoarte de pontaj in programe de salarii rapoarte multiple pontaj: pauza, timp lucrat, timp absentat, etc.

Sisteme interfonie – accesati

Cum va ajuta un interfon sau video-interfon?

In astfel de echipament va permite sa aflati cine este la usa sau la poarta dumneavoastra, si sa deschideti fara a mai fi nevoie sa iesiti din imobil.

Un interfon sau video-interfon ofera un plus de siguranta copiilor sau persoanelor in varsta aflate singure acasa, prin facilitatea de a vedea pe ecran si de a vorbi cu persoana care se afla la usa. Poarta sau usa de acces in firma sau in locuinta dumneavoastra va sta inchisa si se va deschide doar cand dumneavoastra doriti sa permiteti accesul.

Ce facilitati va ofera un interfon sau video-interfon?

 • comandarea din imobil a incuietorii electrice a usii/portii accesul in imobil pe baza de cartela;
 • cod tastat, tag, cheie comunicatie vocala intre postul de interior si cel de exterior;
 • vedere pe timp de noapte pe ecranul video-interfonului;
 • structura solida antivandal realizata din metal sau aluminiu;
 • iluminarea tastaturii pe timp de noapte.
Euro Tehnic este lider exclusiv pentru vanzare si efectuarea de service post-vanzare pentru toate tipurile de scaune stomatologic si echipamente dentare realizate de catre Foshan Keju.