Termopane Radauti, Lemacos, tamplarie PVC Suceava.

SC LEMACOS TRANS SRL a luat fiinta in anul 2003 si are ca obiect de activitate producerea, comercializarea si montarea de tamplarie PVC cu profile Salamander ce sunt echipate cu feronerie RotoNT de ultima generatie, sticla folosita este Saint Gobain ( 4 anotimpuri).

Datorita selectarii atente a materiilor prime folosite si atentiei acordate procesului de productie, ferestrele Lemacos indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetică.

Ferestrele noastre sunt produse in Germania de compania SALAMANDER si este rodul multor ani de cercetare si testare in domeniu. De aceea noi recomandam aceste sisteme oricui apreciaza calitatea germana la cel mai inalt nivel al sau.

Ideile inovatoare confera viitorului nostru impulsul decisiv. Profilele SALAMANDER dau de mult timp masura maturitatii tehnice si a design-ului reusit al ferestrelor. Noile noastre sisteme confirma faptul ca dorim mereu sa atingem noi culmi.

Odata cu realizarea importantei eficientei energetice, ferestrele au inceput sa joace un rol din ce in ce mai important in constructia locuintelor. Sub denumirea populara de termopane, ferestrele termoizolante sunt o necesitate pentru atingerea noilor standarde de protectie termica, fonica sau solara.

Radauti, Suceava :

Str. Putnei ( lângă liceul Andronic Motrescu )

Mobil : 0749.356.821

Mobil: 0732.129.077

E-mail : lemacostrans@yahoo.com

Web: www.lemacos.ro