Târgul Alimenta Tradiţional  13 – 15 septembrie  în parcarea Shopping City Suceava

Târgul Alimenta Tradiţional

13 – 15 septembrie

în parcarea Shopping City Suceava

Vă aşteptăm să sărbătorim venirea toamnei cu 1.000 de porţii de fasole cu afumătură gratuite la Târgul Alimenta Tradiţional preparate de doi dintre concurenţii de la Mastre Chef!

În perioada 13 – 15 septembrie 2013, Camera de Comerţ si Industrie Suceava şi Shopping City Suceava în parteneriat cu Asociaţia Produs în Bucovina, organizează Târgul Alimenta Tradiţional, în parcarea Shopping City Suceava.

Inedit! Sâmbătă 14 septembrie, concurenţii de la Master Chef – Moghazehi Mehrzad şi Alex Cârţu – vor pregăti peste 1.000 de porţii de fasole de afumătură cu sprijinul hypermarket-ului Carrefour Suceava.

Pentru a sărbători aşa cum se cuvine, organizatorii, în colaborare cu Grill World Catering au decis să îi întâmpine pe vizitatorii ediţiei de toamnă a Târgului Alimenta Tradiţional cu peste o mie de porţii de fasole cu afumătură preparate special pentru acest eveniment, în cel mai mare ceaun din România. Astfel, timp de 3 zile, producători din toate colţurile ţării vă aşteaptă cu un meniu care conţine produse sănătoase din belşug care vor face deliciul oricărui degustător. Din acesta nu vor lipsi produsele tradiţionale româneşti şi internaţionale, precum şunculiţa ţărănească, balmoş, păstrăv în cobză, suc de mere, mierea de salcâm, dulceaţă, zacuscă, cotlet haiducesc, mici, pălincă, bere de casă şi multe altele.

În contextul acestui eveniment, în perioada 13-14 septembrie 2013, Biroul Regional pentru Cooperare Transfontalieră Suceava împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, vor celebra şi Ziua Cooperarii Europene pentru a aduce în atenţia publicului larg rezultatele proiectelor de cooperare transfrontalieră finanţate prin Programul Operational Comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007 – 2013. Ziua Cooperării Europene este o iniţiativă a Comisiei Europene şi se sărbătoreşte în perioada 10-28 septembrie pentru a promova cooperarea teritorială şi transfrontalieră, prin organizarea de evenimente locale pentru constientizarea publicului larg din regiunile şi ţările învecinate.

Program de vizitare:

Zilnic intre orele 10:00 – 19:00.