Tamplarie PVC, termopane, obloane din aluminiu,Tibeco

SC Tibeco SRL a luat fiinta in anul 2006, avand ca obiect de activitate principal proiectarea, executia si montajul sistemelor din PVC si aluminiu.
Tibeco vine în sprijinul Dvs. cu o gamă largă de accesorii din aluminiu și palete de culori vopsite în câmp electrostatic, cunoscute pentru rezistența în timp și pentru menținerea proprietăților pe o perioadă îndelungată, modele de uși și ferestre fabricate din aluminiu cu grad de rezistență și profile din aluminiu cu proprietăți anticorozive.

Produse oferite de SC Tibeco SRL
– Usi aluminiu si usi PVC
– Usi exclusiviste
– Usi de garaj industriale si rezidentiale
– Pereti cortina
– Obloane
– Accesorii (rulouri, grile de ventilatie, pervazuri, plase anti-insecte)

Date de contact

Mobil: 0745 710 320‬

Fix: 0230 253 123

E-mail: office@tibeco.ro

Web: www.tibeco.ro

Web: www.obloanedinaluminiu.ro

Strada: 22 Decembrie, Nr 154, Suceava

Societatea comercializeaza si monteaza ferestre si usi cu profile PVC marca Elvial si Salamander (partener autorizat). Aplicatiile pentru materialele PVC si aluminiu sunt o combinatie de creativitate si durata prelungita de viata a materialelor, extrem de utile. SC Tibeco SRL va ofera o gama de solutii de accesorii pentru orice tip de constructie, modele de balustrade fabricate din aluminiu cu grad de rezistenta si profile din aluminiu cu proprietati anticorozive, gama larga de accesorii din aluminiu si otel inoxidabil ce confera rezistenta impotriva coroziunii, paleta larga de culori vopsite in camp electrostatic, cunoscute pentru rezistenta in timp si pentru mentinerea proprietatilor pe perioada indelungata.