Pensiunea Casa Domneasca Cacica – Cazare, centru spa, sala evenimente

Aflata la intrarea in Cacica, dinspre Gura Humorului, Pensiunea Casa Domneasca reprezinta locul de relaxare si petrecere a unei vacante de neuitat, in inima Bucovinei. Pensiunea este construita recent si detine 24 locuri de cazare spatioase si mobilate modern. Clientii au acces gratuit la facilitatile pensiunii: piscina interioara cu apa dulce, sauna, masa de ping pong, sala de fitness.

Restaurantul pensiunii, cu o capacitate de 140 locuri ofera posibilitatea organizarii de evenimente variate, seri tematice cu muzica lautareasca, folk, retro, serbari campenesti. Bucataria predomina cu preparate traditionale specifice Bucovinei dar si internationale, gatite cu multa pasiune si pricepere de catre bucatarii nostri.

Sala de evenimente a pensiunii, cu o capacitate de peste 300 locuri ofera posibilitatea organizarii de evenimente private (nunti, botezuri, cumetrii, parastase, etc), dar si corporate. Bucataria predomina cu preparate traditionale specifice Bucovinei, dar si internationale, gatite cu multa pasiune si pricepere de catre bucatarii nostri. Pensiunea dispune si de o sala de conferinte cu o capacitate de 80 locuri in care se pot organiza prezentari, simpozioane, teambuldiguri, conferinte, evenimente corporate.

CONTACT
Adresa: com. Cacica, jud. Suceava, Romania
Telefon: 0740 829 978, 0722 888 954, 0330 562 999
E-mail: casadomneasca@cacica.ro
Web: www.casadomneascacacica.ro

GALERIE FOTO