Cazare Putna, Pensiunea Edelweiss, centru spa (piscina, sauna)

Cazare Putna, Pensiunea Edelweiss, centru spa (piscina, sauna)

Pensiune agroturistica mica, cu 3 camere duble si un apartament, proiectata dupa un concept ”neotraditional” sau, mai exact, posttraditional, diferit de traditionalului rustic (care presupune constructii din busteni, cu mobilier lucrat cu toporul și drujba). Cele cateva elemente de factura traditionala (piatra, lemn, metal, funie de canepa) sunt explorate subtil, subliniindu-se valentele elegantei lor.

Locul unde este amplasata constructia a inspirat coloristic camerele ce au o lumina aparte, creata si prin paleta luminoasa a materialelor utilizate, perdelele voal si draperiile gri pal. Mobilierul este unul elegant, trimitand spre rafinamentul constructiilor manastiresti. Atmosfera generala este una de relaxare, asa cum trebuie sa fie într-o locatie de vacanta din Bucovina.

 

CONTACT

ADRESA: Comuna Putna, nr 74 , Suceava (langa Biserica Catolica)
E-MAIL: pensiunea.edelweiss.putna@gmail.com
TELEFON: 0744 803 636
WEBSITE: www.pensiunea-edelweiss-putna.ro

 

Pensiunea Edelweiss Putna se inchiriaza integral, de la 1300 lei/noapte. In weekend se inchiriaza integral pentru minim 2 nopti. In cursul saptamanii pretul unei camere porneste de la 260 lei/noapte, iar pretul apartamentului de la 360 lei/noapte.

Ora check-in: dupa 14:00
Ora check-out: inainte de 12:00

Preturile includ accesul la Centrul SPA al pensiunii!

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Galerie foto