Cofetarie Vicovu de Jos – Daniela Chocolate

Am pornit de la ideea unui desert gustos, atent pregatit, pe care oricine si-l poate permite. Devotamentul si pasiunea ne-au transformat într-un punct de reper pentru comunitatea pe care am creat-o în jurul deserturilor noastre. Ne dorim în continuare sa crestem si sa surprindem iubitorii de dulce cu produse noi si apetisante.

Cea mai mare parte a ingredientelor fiind aduse de Daniela din Franţa, pentru clienţi care le cunosc şi le apreciază. Frişca naturală, untul franţuzesc, ciocolata, făina de migdale sunt doar câteva dintre ingredientele premium folosite în laboratorul cofetăriei ”Daniela Chocolate”, pentru a desfăta gusturile iubitorilor de dulciuri, uneori înnobilate chiar cu foiţă de aur. Cea care prepară faimoasele prăjituri foloseşte doar ouă proaspete, alune şi migdale, ignorând existenţa aşa-ziselor ”creme la găleată” sau ”glazuri la găleată”, care nu au ce căuta pe masa de lucru a Danielei.

Producţia ei în materie de macarons, un desert franţuzesc care are la bază o bezea făcută din făină de migdale, a devenit de acum renumită, mai ales după cursurile de perfecţionare făcute în Franţa de tânăra cofetară, care s-a specializat în aceste renumite deserturi. Pentru sezonul sărbătorilor, tot aici veţi găsi prăjiturile de sezon cu portocale, mere caramelizate sau cu scorţişoară.

Oferim clientilor sortimente diversificate de torturi, miniprajituri, minipatiserie, fursecuri, bomboane, precum si asistenta pentru comenzile personalizate.

CONTACT

Adresa:
Suceava:Strada Ștefan cel Mare 3
Vicovu de Jos:Str. Principala Nr. 453, langa magazinul Profi
Telefon:0746 133 181
E-mail: info@danielachocolate.ro

Website: danielachocolate.ro